top of page

El 9 de maig les falles “passem revista” a les propostes de les candidatures a Cultura Festiva en una trobada participativa

AC Malalts de Falles

21 d’abr. de 2023

La Interagrupació junt amb El Turista Faller, Actualitat Fallera i Cendra reuneixen les formacions amb representació municipal per a abordar el futur de la festa.
La trobada, amb un format fresc i interactiu, tindrà lloc en el casal de Duc de Gaeta, a partir de les 19.30 h, i serà conduït per la periodista Pepa Gómez.

Dimarts que ve 9 de maig, la Interagrupació de Falles junt amb les principals capçaleres de la informació de la festa, El Turista Faller, Actualitat Fallera i Cendra, “passen revista” a les propostes de les candidatures a la regidoria de Cultura Festiva de l'Ajuntament de València. Amb esta expressió, que juga amb el fet que per primera vegada les tres revistes s'unisquen, l'organització de l'esdeveniment planteja la seua intenció de “conéixer de primera mà el full de ruta dels diferents partits polítics”, com explica Guillermo Serrano, president de l'ens faller, en el compte arrere de l'inici de campanya i la celebració de les pròximes eleccions.


Pere Fuset (Compromís), Nuria Llopis (PSPV), Santi Ballester (PP), Tono Fagoaga (Ciudadanos) i Juan Manuel Badenas (Vox), candidata i candidats a gestionar la festa pels grups amb representació municipal actual, es donaran cita, a partir de les 19.30 hores, en el casal de la comissió Duc de Gaeta-Pobla de Farnals.


La trobada estarà conduïda per la periodista Pepa Gómez, qui imprimirà el seu segell particular, en un format dinàmic, fresc i interactiu. “L'objectiu és que el món faller siga qui esta vegada fa les preguntes i no solament qui aporte inquietuds i solucions. Volem escoltar”, indica Serrano. Per això, a partir de hui i fins diumenge 7 de maig, s'obri el període per a realitzar preguntes (de manera anònima, si es desitja) a través del següent link: https://forms.gle/LDuEuRhgcZUVjQS56, amb la finalitat de recopilar totes les aportacions possibles i ordenar-les per temàtiques de cara a la data i llançar-les aprofitant els minuts d'intervencions durant la trobada.


Falleres i fallers, comissions, agrupacions, mitjans de comunicació i qualsevol persona interessada a participar estan convidats a assistir a la cita, a partir de les 19.15 hores, quan s'obriran les portes al públic. A més, l'esdeveniment es podrà seguir a través de la retransmissió via streaming (en directe) que es realitzarà a través de xarxes socials (dades que es facilitaran en pròximes dates).


ORGANIZTEN:


bottom of page