top of page

Les Falles de València omplin de retransmissions la graella de la televisió pública

AC Malalts de Falles

27 de febr. de 2023

Des del dia 15, À Punt inclourà un dron en les retransmissions per a proporcionar imatges aèries espectaculars. Enguany les mascletaes també es podran votar i seguir en directe pel web i les xarxes socials.

À Punt incorpora les retransmissions de les mascletaes a la programació diària de l'1 al 19 de març. A partir de les 13.00 hores amb Maria Fuster i Ferran Cano. Enguany podran triar les millors mascletaes perquè s'incorpora a la pantalla d'À Punt un codi QR que permetrà donar una puntuació a les més sorprenents.


À Punt emetrà el 6 de març a les 22 hores Informe: La revolució King Kong, un documental que sorprendrà a uns i farà memòria a aquells que van viure un període de transformació dins de les Falles. L'artífex va ser un jove Julio Tormo.El dilluns 13, a les 22 hores, el programa Zoom estarà dedicat a les Bandes de Música.

El dimecres 15 hi haurà programa especial Nit de la Plantà a les 22 hores. El dijous 16, a les 16.15 hores, es podrà gaudir del lliurament de Premis a les Falles.

El divendres 17 i el dissabte 18, de les 15.30 hores fins a la matinada, serà l’Ofrena de Flors a la Mare de Déu dels Desemparats. L'Ofrena serà narrada per Ferran Cano i Ampa Caballero.

El diumenge 19 de març inclou un especial Atrapa’m si pots dedicat als fallers. A la vesprada, a les 20 hores comença la Nit de la Cremà. À Punt retransmetrà el primer premi de la falla infantil d'Especial (20.30 h), la falla infantil municipal (21 hores), el primer d'Especial (22.30 hores) i la Cremà de la falla municipal (23 hores). No faltarà la Cremà en 9 localitats, que també celebren les Falles. Tots els actes es podran seguir a través del web d'À Punt (www.apuntmedia.es), i les xarxes socials.

bottom of page